IN 900 og IN 830 - De fleksible induktionskogeborde

I IN 900 og IN 830 er den nyeste teknologien brukt slik at kokebordet. IN 900 både kan leveres med runde induksjonssoner og med flatedekkende induksjonssoner og IN 830 kan kun leveers med runde zoner. Læs mere

 

 

 
Inducs - små induktionsapparater med høj effekt

Med Inducs-serien åbnes der for helt nye muligheder i madlavningsprocessen. De små induktionsapparater giver mulighed for at tilberede maden tæt på kunden. Den hurtige opvarmning, det lille varmetab og det rengøringsvenlige design gør dette produkt særdeles velegnet til free-flow anlæg og front-line cooking.

Apparaterne kan naturligvis også anvendes i traditionelle køkkener, hvor fordelene udmønter sig i hurtigere tilberedning af maden, lavere energiforbrug og et bedre arbejdsmiljø.

Som på alle induktionsapparater vil over 90% af den tilførte energi direkte påvirke indholdet i gryden, hvilket sikrer en meget hurtig opvarmning uden spild af varme til omgivelserne. Den integrerede gryderegistrering sikrer at energitilførslen afbrydes, når gryden fjernes.


 Alle typer har et rustfrit kabinet med glat overflade, hvilket gør rengøringen nem og tidsbesparende. Således kan der med disse små apparater tilberedes måltider af høj kvalitet på langt kortere tid end med traditionelle kogeapparater.

Alle seriens induktionsapparater er udstyret med elementer, der er dimensioneret til intensivt brug i professionelle køkkener. Elektronikken er derudover forsynet med indbyggede sensorer, der beskytter mod overophedning af både induktionsenheden og kogegrejet.

Inducs er opdelt i fire serier, der hver især kan leveres i flere forskellige modeller.

 

 
Base-Line

Læs mere

Denne robuste gryde er et økonomisk alternativ, hvis der ikke er behov for omrøring og manuelt kip er tilstrækkeligt. 
Install-Line

Læs mere

Serien Install-Line er færdige induktions-moduler klar til indbygning i en bordplade. De findes med én eller to traditionelle kogezoner eller med en fordybning af ceran-glas som passer til en wok.
 
Wok-Line

Læs mere

Serien Wok-Line åbner mulighed for på en elegant og effektiv måde at anvende en wok i det profesionelle køkken.
 
Multi-Line

Læs mere

Serien Multi-Line dækker over markedets mest avancerede og fleksible induktions-apparater.

 
Hold-Line

Læs mere

Det modulopbyggede varm-holdnings system Hold-Line gør det muligt ved hjælp af induktionsteknologien at opnå en konstant varmholdnings temperatur, men lavt varmetab og lavt energiforbrug til følge.